Download fil med vaccinationsdata for covid-19

Alle hverdage kl. 14 publicerer vi en fil med dagens vaccinationsdata, som kan downloades på denne side.

 Vær opmærksom på, at følgende filer kan indeholde negative tal:
  • Vaccine_noegletal_kommune.csv
  • Vaccine_noegletal_region.csv

Det skyldes, at der er en forsinkelse i opdateringen af livsstatus, så flere personer står opført som udrejst eller døde, end der er nye personer, der har fået 1., 2., 3. stik eller 4. stik de seneste dage.

 

Nedenfor findes kort beskrivelse af de data, som er indeholdt i filerne med vaccinationsdata. Både den nyeste version af zip-filen med vaccinationsdata samt arkiv over tidligere zip-filer med vaccinationsdata kan downloades længere nede på denne side.

Zip-filerne indeholder bl.a. data vedrørende antal og andel af 1., 2., 3., og 4. stik på nationalt, regionalt og kommunalt niveau. 

Generelle noter vedrørende data i zip-filerne:

  • Bemærk, at data for vaccinationstilslutning på sogneniveau efter onsdag d. 13. juli 2022 ikke længere indgår i zip-filerne.
  • Opgørelserne inkluderer også vacciner, som borgere har fået i andre lande end Danmark, hvis de er registreret af en læge i det danske vaccinationsregister (DDV). Dette er for at vise immunitet blandt personer, der er i live og med aktiv adresse i Danmark, som evt. har modtaget deres covid-19-vaccination i udlandet. For at tillade dette inkluderer opgørelserne alle doser givet siden d. 1. december 2020 for det seneste vaccinationsforløb.

Yderligere information om opgørelserne findes i read-me-filen, som kan tilgås ved download af zip-filen nedenfor.

 

Download seneste zip-fil med vaccinationsdata

Download her

Arkiv

Filer med vaccinationsdata

Temaer