Vaccination mod covid-19

Her finder du information fra Statens Serum Institut (SSI) om vaccination mod covid-19. Indholdet på siderne er primært henvendt til sundhedspersonale, som arbejder med udrulningen af det danske vaccinationsprogram.

Fra den 15. maj 2022 vil der ske en afrunding af vaccinationsprogrammet mod covid-19. Dette betyder, at der fra denne dato ikke længere sendes invitationer til covid-19-vaccination ud til borgere, og der vil heller ikke blive oprettet nye vaccinationsforløb fra centralt hold. Alle ikke-afsluttede vaccinationsforløb forbliver åbne, og det anbefales fortsat, at borgeren afslutter sit vaccinationsforløb.
For personer der er i målgruppen for covid-19-vaccination, jf. Sundhedsstyrelsens Retningslinje for håndtering af vaccination mod covid-19 i det generelle vaccinationsprogram, vil det være muligt at få oprettet et vaccinationsforløb og blive vaccineret. Vaccinationsforløbet kan oprettes lokalt på vaccinationsstedet ved enten tidsbestilling, selvhenvendelse eller lægehenvisning.
Det vil også fortsat være muligt at tilbyde 4. stik til udvalgte personer med svært nedsat immunforsvar. Dette skal ordineres af behandlende sygehuslæge.
For mere information om afrunding se her
 

Sundhedsprofessionelle

Her finder du information målrettet sundhedspersonale:

Information til borgere

På siden Om covid-19-vaccination til borgere er der information om, hvornår og hvordan du får tilbud om vaccination mod covid-19. Klik her for information om behandling af personoplysninger ifm. covid-19-vaccination.

Øvrig information til borgere om covid-19-vaccination findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: www.sst.dk/covid-vaccination.

Temaer