Coronapas

Et coronapas fungerer som dokumentation for, om du er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer.

Billede af mobiltelefon og coronapas

Der findes flere måder at fremvise et gyldigt coronapas på. Alle muligheder findes i appen MinSundhed eller på sundhed.dk, men du kan i nogle tilfælde også bruge andre løsninger, fx MinLæge. På sundhed.dk finder du printversioner af coronapas til dig, der er testet eller vaccineret.

Ultimo maj bliver der lanceret en ny selvstændig coronapas-app, hvor de forskellige oplysninger om vaccination, teststatus og tidligere smitte samles i én løsning. De nuværende løsninger er derfor midlertidige.

Registrering af vacciner i coronapasset

Kan du ikke se din vaccination på sundhed.dk, skal du henvende dig til dit vaccinationssted. Du kan finde kontaktinformation til dit vaccinationssted på regionernes hjemmesider.

Her finder du information om coronapas

sundhed.dk er der detaljeret information om, hvordan du får dokumentation for test, vaccination m.m.. Du kan også kontakte sundhed.dk direkte på coronapassupport@sundhed.dk eller ved at ringe på telefon 4422 9088.

coronasmitte.dk er der information og spørgsmål/svar om, hvordan du bruger coronapasset. Du kan også kontakte Den myndighedsfælles coronahotline på telefon 7020 0233.